1 måneds barsel tilbage

img_9854

I dag er der præcis 1 måned af min barsel tilbage, inden jeg overlader Nohr til hans far i 3 måneder.

Jeg har nærmest daglige tudeture over det, og selvom jeg ved, at det bliver virkelig godt for Nohr og hans far at have 3 måneder sammen, så føler jeg mig slet ikke klar til at “efterlade” min lille baby herhjemme og drage på arbejde – men bliver man nogensinde klar til det?

Når jeg kommer tilbage på arbejde, så er det 1 år, at jeg sidst gik på arbejde. Inden min barsel gik i gang, blev jeg nemlig sygemeldt med plukkeveer. Og meget har ændret sig på mit arbejde, så på en måde føles det lidt som at skulle starte på et nyt arbejde.

Inden jeg fødte sagde alle mødre til mig “nyd det nu, det går SÅ hurtigt!”. Jeg har mange gange tænkt, at så hurtigt kan det vel heller ikke gå, men det gør det! En uge i barselsland svarer vel til to måneder ude i det virkelige liv. Den ene dag tager den anden, og pludselig er der gået en hel måned.

Jeg har uden tvivl nydt min barsel, selvom den har været fyldt med udfordringer (her kan jeg nævne søvnmangel hos både baby og mor…). Jeg er måske også en lille smule klar til at være noget andet end mor hele tiden. Forstå mig ret, titlen har jeg med mig til jeg dør, men lige nu er hele min identitet at være mor. Jeg er ikke rigtig Natasja mere. Så på sin vis skal det nok blive fint at kunne være noget andet end mor hele tiden. Jaja, jeg bliver nødt til at finde på nogle positive ting ved at starte på arbejde igen. Det og så kan jeg igen få min daglige morgenmad to go fra et af Københavns utallige bagerier, som jeg suser forbi på vej til arbejde.

Nu vil jeg nyde den sidste måned på barsel sammen med mit lille liv. Jeg vil nyde, at jeg er så heldig, at det desuden er december; måneden med indehygge og glæde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *