Supermor

Efter jeg er blevet mor, har jeg opdaget, at jeg har superkræfter:


  • På trods af, hvad der føles som konstante tømmermænd siden baby blev født, så kan jeg sagtens klare mig igennem en hel dag – næsten uden at glemme noget. 6 timers afbrudt søvn er vel også en slags søvn…
  • Jeg kan tage et bad, inklusiv hårvask og balsam, på 5 minutter.
  • Jeg kan spise en 3-retters menu på cirka 10 minutter. Så når vi har gæster til aftensmad, er jeg altid færdig først. Slut med at nyde maden.
  • Jeg kan klare alt med én arm/hånd.
  • Jeg kan sove fra torden, mandens snorken og muligvis en indbrudstyv, men jeg vågner på magisk vis ved selv den mindste bevægelse eller lille lyd fra baby, der sover i egen tremmeseng ved siden af mig.

Der er helt sikkert mange flere superkræfter gemt i mig, men jeg har lige glemt hvilke…

img_9750

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *