Hvem er motherhood?

Hej, eller goddag? Hvad skriver man mon i sit allerførste indlæg på sin nye blog?
Anyways, velkommen til mit online rum, hvor jeg vil dele ud af de mange forskellige aspekter og nuancer af livet som mor – moderskabet – motherhood. Min idé er, at jeg vil dele glimt, indkøb, opskrifter og alt mulig andet finurligt, for sådan er jeg; en rodet kasse fyldt med ting.

Hvorfor en blog, spørger du nok. Det hele startede med fødslen af verdens dejligste dreng. Og min instagramkonto blev hurtigt fyldt med mor-relaterede billeder. Så for at adskille Natasja og Mor, valgte jeg at oprette endnu en instagramkonto; motherhood.dk. Nu er det bare sådan, synes jeg, at instagram bliver ret hurtigt kedeligt, hvis man fylder alt for meget tekst på sit billede. Og helt ærligt, hvem læser overhovedet de lange tekster? Ikke mig, jeg gider kun se billeder og en kort tekst. Min kære mand synes åbenbart, at jeg skal dele ud af mit meget spændende liv som mor (kan du fornemme ironien), og købte mig dette domæne. Så nu må jeg hellere dele lidt ud af mine oplevelser som førstegangsmor.

Hvem er jeg så?

12924541_10154062921603908_7315240699808459284_n

Jeg hedder Natasja, og jeg er 28 år gammel (lidt endnu…). Jeg er gift med David og mor til Nohr, som er fra marts 2016.
Mere info om mig:

  • pædagog (på barsel)
  • er fan af mad (opskrifter, spise, nyde…)
  • elsker musik (ejer ikke en tone i livet, men synger alligevel. Og så hører jeg en masse musik)
  • shopper lidt for meget (Især til baby)
  • elsker de smukke ting i livet

Fornemmer du rodekassen? Eller blev det lidt for CV-agtigt? Jeg lover, at jeg nok skal øve mig til mit næste indlæg her på bloggen.

 

4 tanker om “Hvem er motherhood?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *